κράτηση Αξιόπιστα Ράπιντ Τέστ αντιγόνου Ta Τέστ αντιγόνου μας προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία. Η ευαισθησία του τεστ είναι 99,9% και η ειδικότητά της είναι 96,17%. Συνδεθείτε PCR Τέστ Προσφέρουμε τεστ PCR στην τιμή των 49,99€
συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Θα λάβετε το αποτέλεσμα σας εντός 24 ωρών.
Τα αποτελέσματα των τεστ εκδίδονται στα ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά.

Ωρα εργασίας

MIKRI POLI HOTEL (Rhodes)
Άνοιξε: 10:00am – 12:00pm

MAGIC LIFE PLIMIRI HOTEL (Rhodes)
Άνοιξε: 08:00am – 10:00am & 07:00pm  – 09:00pm

Kos diagnosis (Kos)
Άνοιξε: 08:00am – 21:00pm

Medhome Hippokrates AE (Kos)
Άνοιξε: 08:00am – 21:00pm

Tα Test

Για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή σας με αξιοπιστία και ασφάλεια, χρησιμοποιούμε πάντα test υψηλής ποιότητας. Οι ταχείες δοκιμές αντιγόνου Clungene που χρησιμοποιούμε έχουν ευαισθησία 97.93% και ειδικότητα 99.33% και επομένως είναι πολύ αξιόπιστες. Βρίσκεστε στους καταλόγους του BfArM, του Ινστιτούτου Paul Ehrlich και της ΕΕ. Μια οξεία λοίμωξη με SARS-CoV-2, ο κορονοϊος, μπορεί να ανιχνευθεί αξιόπιστα μέσα σε είκοσι λεπτά λαμβάνοντας ένα στυλεό στον ρινοφάρυγγα.

Οι εξετάσεις PCR αξιολογούνται σε επίσημα αναγνωρισμένο και αδειοδοτημένο ελληνικό εργαστήριο και αξιολογούνται από τον τοπικό εργαστηριακό γιατρό. Τα αποτελέσματα εκδίδονται 98% του χρόνου εντός 24 έως 48 ωρών από τη συλλογή δειγμάτων.
Όλα τα αποτελέσματά μας συμμορφώνονται με το NAAT EU.

Λόγοι για να κάνετε τεστ.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να εξεταστείτε για COVID-19 μέσω ταχείας δοκιμής αντιγόνου.

Θέλετε να μάθετε την κατάσταση μόλυνσης
Μερικοί από τους επισκέπτες μας θέλουν να δοκιμαστούν χωρίς να εμφανίσουν συμπτώματα.

Είστε υπεύθυνος επικοινωνίας
Εάν έχετε έρθει σε επαφή με ένα μολυσμένο άτομο, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ταχεία δοκιμή αντιγόνου ή PCR.

Έχετε συμπτώματα
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε την τρέχουσα κατάσταση μόλυνσης. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μία από τις δύο επιλογές δοκιμών.

Επίσκεψη φίλων ή οικογένειας
Εκτός από την άσκηση μέτρων κοινωνικής απόστασης, θέλετε να προσδιορίσετε την τρέχουσα κατάσταση μόλυνσης πριν πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη.

Ταξίδι
Ορισμένες χώρες και αεροπορικές εταιρείες απαιτούν τρέχοντα αποτελέσματα δοκιμής αντιγόνου ταχείας ή PCR πριν από την είσοδο. Φροντίστε να ελέγξετε τις τρέχουσες απαιτήσεις και περιορισμούς για τον προορισμό σας.

Επισκέψεις σε γηροκομεία ή νοσοκομεία
Όταν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την οικογένεια ή τους φίλους σας σε νοσοκομεία ή γηροκομεία, μπορεί να είναι χρήσιμο να προσδιορίσετε την κατάσταση μόλυνσης κάποιου.

σταθμούς μας

Για να δείτε τις ώρες λειτουργίας, κάντε κλικ στον επιθυμητό σταθμό στο χάρτη.

όλους τους σταθμούς
ανοιχτά Δευτέρα - Κυριακή

Απλώς εγγραφείτε online και
επισκεφθείτε μας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΜΟΥ